bg_top_left  
 
A videó lejátszásához
flash player szükséges!
Jelenleg nincs új eladó ingatlan!
A feltöltés folyamatban

Jelenleg nincs aktuális akciónk!
 

Kategória: Építőipar

Indul a "szigetelési láz"?

Hamarosan itt az ősz, ezzel együtt a családi házak szigetelésének az időszaka is. Ilyenkor gondolják ugyanis a legtöbben úgy, hogy ideje korszerűsíteni. Amit egyébként jól is tesznek, ugyanis önmagában egy szakszerűen kivitelezett szigeteléssel 30-40 százalékkal csökkenthető a házunk fűtésszámlájának az összege. Persze a spórolás mértéke függ a szigetelés vastagságától, de egy biztos: minden plusz centiméter 3-4 százalékos energia megtakarítást eredményez - vélik a Knauf Insulation Kft. szakértői.

Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a korábbi évekhez képest a szigetelő anyagok ára emelkedett. Az építőipar fellendülése ugyanis hatással volt erre a szegmensre is. Viszont összességében ma sem költségesebb szigetelni - már ha hitelből finanszírozzuk a projektet. A hitelek kamatai ugyanis jócskán lecsökkentek. Nem beszélve arról, hogy egyre több, korszerűsítést támogató 0 százalékos banki konstrukció jelenik meg a piacon. Ha ilyet ?elcsípünk?, nagyon jól jártunk. De akkor is kifizetődő lehet a projekt, ha csak hagyományos hitelhez jutunk.

Ugyanis a korszerűsítésre költött kölcsön havi törlesztő részlete a fűtésszámlán megspórolt összegből fizethető. A futamidő pedig csak pár év. Ezután a korszerűsítés kapcsán megtakarított pénz már a családi kasszában marad.

Már ha hozzáértővel dolgoztatunk. Tegyen Ön is így, bízza a munkát tapasztalt kivitelezőkre. Vas megyében keresse a VASBER Zrt. munkatársait!

Egyébként a szakértők számítása szerint egy 100 négyzetméteres otthont nagyjából 1,8 millió forintból lehet szigetelni korszerű hőszigetelő anyagok felhasználásával, a 2018-tól az energetikai felújításokra vonatkozó előírásoknak is megfelelően.

Ehhez talán Ön is tud viszonyítani. De pontos számításért keressen minket!
Szerző: | Dátum: 2017. 08. 15.


Cégismertető  |  Szolgáltatások  |  Referenciák  |  Termékek  |  Bérelhető munkagépek

Akciós termékek  |  Árajánlatkérés  |  Elérhetőségek  |  Partnereink


Home E-mail WWW Home E-mail WWW Idea Design